Wens aanvragen

Inmiddels hebben we onze eerste wensaanvraag binnen, Alida Scherphof stelt zich hieronder voor.

Zij heeft contact gehad met de behandelend arts in Rusland en komt in aanmerking voor deze behandeling.

Wil je ook in aanmerking komen voor onze hulp?
Aanvragen kan via mail. Zie voor meer info en voorwaarden onze contact pagina.

Alida Scherphof

Wat zou het geweldig zijn als ik dit jaar weer kan stralen net als toen ik nog gezond was. Daarvoor heb ik een stamceltherapie in Moskou nodig

Sinds 3 jaar zit ik in een achtbaan. Ik heb de diagnose MS, en dat is pittig!

In het begin ontkende ik alles, het zou over gaan als ik maar rustig aan zou doen.
Maar ja, 24 uur onregelmatig werken in de zorg en een huishouden runnen, dan komt rustig aan doen niet voor in mijn woordenboek.
Inmiddels, in maart 2020, ben ik afgekeurd na de zoveelste schub, re-integratie, revalidatie. Vanaf dat moment zit ik hele dagen mijn energie te managen. Lichamelijke klachten als zenuwpijn, spierpijn, slecht concentratievermogen, uitvalsverschijnselen (zomaar een dag blind zijn aan 1 oog of doof zijn), slecht slapen, gevoel hebben dat je dronken bent, slecht reactievermogen en vanwege urineweginfecties gewoon niet meer kunnen lopen. Spontaan iets ondernemen is er niet meer bij, alles moet je zorgvuldig plannen vanwege gebrek aan energie.

Inmiddels heb ik contact gehad met een arts in Moskou, mijn medische dossier is bekeken en ik heb toestemming om daar naar toe te komen voor de eerste test dagen. Kom ik deze door dan start gelijk de behandeling van 4 -6 weken. De ervaring is dat deze behandeling zeer succesvol is en in 98% van de gevallen aan slaat. Dit betekent dat de MS wordt stop gezet.
U zult begrijpen dat snelheid geboden is. Deze behandeling wil ik ondergaan in Moskou en kost erg veel geld, wat ik niet zo voor handen heb.

Wil en kun jij ons helpen, deze rare achtbaan waarin ik nu zit, te stoppen? Dat zou geweldig zijn!
Wil je mij en de stichting helpen, elke donatie is welkom, alvast heel hartelijk bedankt.

liefs,
Alida Scherphof