Wens aanvragen

Inmiddels hebben we onze tweede wensaanvraag binnen, Patricia Visser stelt zich hieronder voor.

Zij heeft contact gehad met de behandelend arts in Mexico en komt in aanmerking voor deze behandeling.

Wil je ook in aanmerking komen voor onze hulp?
Aanvragen kan via mail. Zie voor meer info en voorwaarden onze contact pagina.

Patricia Visser

Wat zou het geweldig zijn als ik dit jaar weer kan stralen net als toen ik nog gezond was. Daarvoor heb ik een stamceltherapie nodig

Mijn strijd tegen MS

In 2015 begonnen de eerste klachten zoals dingen laten vallen, spontaan door de benen zakken en dan zomaar even niet meer kunnen lopen, allemaal vage dingen wat kwam en weer weg ging. Destijds was ik nog aan het werk. Hierdoor dacht ik dat het door de drukte en stress kwam. Ik heb er toen niet teveel aandacht aan besteed, want ja stress kan gekke dingen doen met je lichaam.

Na een maand of 3 ben ik toch maar naar de huisarts gegaan omdat de klachten aanhielden. Vervolgens door de huisarts doorgestuurd naar de neuroloog. Hier werd in februari 2016 de diagnose gesteld: MS! Ik ben toen begonnen met medicatie. Helaas ervaarde ik van deze medicijnen verschrikkelijk veel bijwerkingen, te erg om er mee door te gaan. Hierdoor gebruik ik nu zeker 3 jaar geen medicatie meer. Ondertussen zijn er wel beperkingen bij gekomen. 

Ik heb mij de laatste jaren verdiept in stamceltherapie. Deze therapie wordt veel gedaan bij MS patiënten in andere landen alleen niet in Nederland. De ervaring is dat deze behandeling zeer succesvol is en in 98% van de gevallen aan slaat. Dit betekent dat de MS wordt stop gezet.

Ik heb contact gehad met een arts in Mexico en ik heb toestemming gekregen om de stamceltherapie te starten.

Om de behandeling te ondergaan heb ik 60.000 euro nodig, maar dat heb ik niet.

Willen jullie mij financieel helpen zodat ik deze behandeling kan ondergaan?

 

Alvast heel erg bedankt!

 

Groetjes patricia visser

Onze eerste wensaanvraag: Alida Scherphof stelt zich hieronder voor.

Zij heeft contact gehad met de behandelend arts in Rusland en komt in aanmerking voor deze behandeling.

Wil je ook in aanmerking komen voor onze hulp?
Aanvragen kan via mail. Zie voor meer info en voorwaarden onze contact pagina.

Alida Scherphof

Wat zou het geweldig zijn als ik dit jaar weer kan stralen net als toen ik nog gezond was. Daarvoor heb ik een stamceltherapie in Moskou nodig

Sinds 3 jaar zit ik in een achtbaan. Ik heb de diagnose MS, en dat is pittig!

In het begin ontkende ik alles, het zou over gaan als ik maar rustig aan zou doen.
Maar ja, 24 uur onregelmatig werken in de zorg en een huishouden runnen, dan komt rustig aan doen niet voor in mijn woordenboek.
Inmiddels, in maart 2020, ben ik afgekeurd na de zoveelste schub, re-integratie, revalidatie. Vanaf dat moment zit ik hele dagen mijn energie te managen. Lichamelijke klachten als zenuwpijn, spierpijn, slecht concentratievermogen, uitvalsverschijnselen (zomaar een dag blind zijn aan 1 oog of doof zijn), slecht slapen, gevoel hebben dat je dronken bent, slecht reactievermogen en vanwege urineweginfecties gewoon niet meer kunnen lopen. Spontaan iets ondernemen is er niet meer bij, alles moet je zorgvuldig plannen vanwege gebrek aan energie.

Inmiddels heb ik contact gehad met een arts in Moskou, mijn medische dossier is bekeken en ik heb toestemming om daar naar toe te komen voor de eerste test dagen. Kom ik deze door dan start gelijk de behandeling van 4 -6 weken. De ervaring is dat deze behandeling zeer succesvol is en in 98% van de gevallen aan slaat. Dit betekent dat de MS wordt stop gezet.
U zult begrijpen dat snelheid geboden is. Deze behandeling wil ik ondergaan in Moskou en kost erg veel geld, wat ik niet zo voor handen heb.

Wil en kun jij ons helpen, deze rare achtbaan waarin ik nu zit, te stoppen? Dat zou geweldig zijn!
Wil je mij en de stichting helpen, elke donatie is welkom, alvast heel hartelijk bedankt.

liefs,
Alida Scherphof